Net als nagenoeg alle andere Europese hoofdsteden is Rome ook een toeristische trekpleister. Doordat deze stad al eeuwen oud is, is er ontzettend veel te zien en te doen. Jij hebt vast weleens mensen gehoord of dingen gelezen over Rome. Hierdoor overweeg jij zelf mogelijk wel een bezoekje te brengen aan de hoofdstad van Italië. Voordat jij definitief voor Rome kiest, wil je vast en zeker weten wat er allemaal te doen is. In dat geval ben je hier aan het juiste adres, want wij vertellen jou er alles over in onderstaande tekst. colosseum

Colosseum van Rome

Wie aan Rome denkt, denkt ongetwijfeld direct aan het Colosseum van Rome. Niet gek ook, want dit is met afstand de toeristische trekpleister van de stad. Welke dag van de week jij het Colosseum van Rome ook bezoekt, het stikt er vrijwel altijd van de toeristen. Reken er dus goed op dat je lange tijd in de rij moet staan. Althans, wanneer je niet op voorhand een ticket hebt gekocht voor deze bezienswaardigheid. Dit kan tegenwoordig via verschillende websites. Indien jij over tickets beschikt, mag je naar binnen via een speciale ingang. Jij hoeft zo dus niet in de rij plaats te nemen. Bovendien ben je een stuk goedkoper uit.

Vaticaan is een toeristische attractie

Zoek jij nog een Vaticaan toeristische attractie in Rome? Dan moet je zeker naar Vaticaanstad gaan. Deze bezienswaardigheid tref je ook in Rome aan. Vaticaan is ook een toeristische attractie die zeker een bezoekje waard is tijdens jouw verblijf in Rome. Je kunt hier de Sint Pieterbasiliek bezoeken, een kijkje nemen in de Vaticaanse Musea en even lekker uitwaaien en wandelen in de Vaticaanse Tuinen.

Vakantiehuis te koop gezet door de eigenaarHouse for rent

Ben jij dol op de klassieke oudheid en de Romeinse tijd? Dan vind jij Rome ongetwijfeld helemaal geweldig. Misschien ben jij er zelfs wel op zoek naar een huis. Een vakantiehuis in Rome is in dat geval ideaal. Maar waar vind je eigenlijk een vakantiehuis dat te koop is gezet door de eigenaar? Een zoektocht op het internet levert genoeg resultaten op. Weet alleen wel wat en waar jij een vakantiehuis koopt. Jij wilt immers geen kat in de zak kopen.